Tandoori karija mērces panīrs (svaigais siers)

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1 ēdamkarote saldkrējuma sviests
  • 1 burciņa (350 grami) tandoori karija mērce
  • 300 grami „Tējas siers” (baltais siers)
  • 100 ml saldais krējums (pēc izvēles)
  • Basmati rīsi piedevām

Pagatavošana

30 min.
  1. „Tējas sieru” sagriež kumosa lieluma kubiņos.
    „Tējas sieru” sagriež kumosa lieluma kubiņos.
  2. Uzkarsētā pannā izkausē ēdamkaroti sviesta.
  3. Sviestā apcep siera kubiņus no visām pusēm, lai tam izveidotos kraukšķīga, zeltaina garoziņa.
    Sviestā apcep siera kubiņus no visām pusēm, lai tam izveidot...
  4. Katliņā ielej tandoori karija mērci un siera gabaliņus, visu apmaisa.
  5. Mērci karsē vismaz 10 minūtes.
    Mērci karsē vismaz 10 minūtes.
  6. Pievieno saldo krējumu.
  7. * Ja Jums patīk bieza mērce, saldo krējumu var nepievienot.
    * Ja Jums patīk bieza mērce, saldo krējumu var nepievienot.
  8. Pasniedziet siltu kopā ar basmati rīsiem.
    Pasniedziet siltu kopā ar basmati rīsiem.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni