Teļa gaļa ar krējumu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 25 g sviests
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 700 g smalki sagrieztas teļa gaļas
  • 250 g rīsu
  • 2 smalki sagriezti sīpoli
  • 225 g smalki sagrieztu sēņu
  • 150 ml krējuma
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu pētersīļu
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu piparmētru
  • Sāls
  • Smalki melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apcep iepriekš sakarsētā sviestā vai eļļā, rīsus uzvāra sālsūdenī, nokāš.
  2. Uz pannas uzliek sīpolus un viegli apcep 2-3 min. Pievieno sēnes un cep vēl 2 min. Apceptajām sēnēm un sīpoliem klāt liek iepriekš sagatavotu gaļu, garšvielas pēc garšas un cep uz lēnas uguns vēl 2-3 min. Pirms pasniegšanas piejauc krējumu, zaļumus un nedaudz uzsilda.
  3. Pagatavoto ēdienu liek traukā un pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi