Teļa gaļa ar krējumu un sēnēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 25 g sviests
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 700 g smalki sagrieztas teļa gaļas
  • 250 g rīsu
  • 2 smalki sagriezti sīpoli
  • 225 g smalki sagrieztu sēņu
  • 150 ml krējuma
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu pētersīļu
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu piparmētru
  • Sāls
  • Smalki melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apcep iepriekš sakarsētā sviestā vai eļļā, rīsus uzvāra sālsūdenī, nokāš.
  2. Uz pannas uzliek sīpolus un viegli apcep 2-3 min. Pievieno sēnes un cep vēl 2 min. Apceptajām sēnēm un sīpoliem klāt liek iepriekš sagatavotu gaļu, garšvielas pēc garšas un cep uz lēnas uguns vēl 2-3 min. Pirms pasniegšanas piejauc krējumu, zaļumus un nedaudz uzsilda.
  3. Pagatavoto ēdienu liek traukā un pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni