Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļa ar krējumu un sēnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 25 g sviests
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 700 g smalki sagrieztas teļa gaļas
  • 250 g rīsu
  • 2 smalki sagriezti sīpoli
  • 225 g smalki sagrieztu sēņu
  • 150 ml krējuma
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu pētersīļu
  • 4 ēd.k. smalki sagrieztu piparmētru
  • Sāls
  • Smalki melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apcep iepriekš sakarsētā sviestā vai eļļā, rīsus uzvāra sālsūdenī, nokāš.
  2. Uz pannas uzliek sīpolus un viegli apcep 2-3 min. Pievieno sēnes un cep vēl 2 min. Apceptajām sēnēm un sīpoliem klāt liek iepriekš sagatavotu gaļu, garšvielas pēc garšas un cep uz lēnas uguns vēl 2-3 min. Pirms pasniegšanas piejauc krējumu, zaļumus un nedaudz uzsilda.
  3. Pagatavoto ēdienu liek traukā un pasniedz ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas