Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pa pusei viltotas gliemežnīcas

Pa pusei viltotas gliemežnīcas

FOTO: karina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 gab Conchiglie makaroni (gliemežnīcu formā)
  • Pildījumam:
  • 150 g jūras velšu kokteilis (mīdijas, garneles)
  • 100 g sagriezti tomāti savā sulā
  • 1 /5 sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Puse sarkanā paprika
  • Sojas mērce
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Pipari
  • Baziliks, citas garšvielas pēc vēlmes
  • Rīvēts siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāra līdz pusgatavībai makaronus,
  2. Pa to laiku apcep sīpolu, ķiploku, papriku.
  3. Pieliek tomātus, garšvielas.
  4. Liek klāt jūras veltes.
  5. Karsē pildījumu 5 min.
  6. Makaronus nokāš, pilda mērci.
  7. Saliek cepjamtraukā, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī uz 15 min, 150 grādos.
  8. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un glāzi vīna, ja ir vēlēšanās. :)
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas