Pa pusei viltotas gliemežnīcas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 10 gab Conchiglie makaroni (gliemežnīcu formā)
  • Pildījumam:
  • 150 g jūras velšu kokteilis (mīdijas, garneles)
  • 100 g sagriezti tomāti savā sulā
  • 1 /5 sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Puse sarkanā paprika
  • Sojas mērce
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Pipari
  • Baziliks, citas garšvielas pēc vēlmes
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāra līdz pusgatavībai makaronus,
  2. Pa to laiku apcep sīpolu, ķiploku, papriku.
  3. Pieliek tomātus, garšvielas.
  4. Liek klāt jūras veltes.
  5. Karsē pildījumu 5 min.
  6. Makaronus nokāš, pilda mērci.
  7. Saliek cepjamtraukā, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī uz 15 min, 150 grādos.
  8. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un glāzi vīna, ja ir vēlēšanās. :)
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi