Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistu stilbiņi sinepju marinādē

Vistu stilbiņi sinepju marinādē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 vistu stilbiņi
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 1 saišķītis pavasara sīpoli
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 ēd. k. aso sinepju
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. čili mērces
  • Baltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Ieziež ar taukvielām cepamo trauku - plāti. 3) Vistu stilbiņus noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un noņem ādu.
  3. Ķiploku nomizo un caur ķiplokspiedi iespiež bļodā.
  4. Pavasara sīpolus nomazgā, notīra un kopā ar zaļajiem lokiem sīki sasmalcina.
  5. Pavasara sīpolus, kā arī tomātu pastas, sinepes, eļļu un čili mērci pieliek klāt pie ķiplokiem un labi samaisa.
  6. Pēc garšas pievieno krietni daudz piparu.
  7. Vistu stilbiņus uzliek uz cepamās plāts, apsmērē mazliet ar marinādi un cep apmēram 40 minūtes karstā cepeškrāsnī 160 grādos, līdz tie ir skaisti apbrūnējuši.
  8. Cepšanas laikā ik pa laikam apgroza un apsmērē ar marinādi.
  9. Ar smailu nazi iedur stilbiņu visresnākajā vietā. Ja iztek dzidra sula, stilbiņi gatavi.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas