Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ātri marinētas gailenes

Ātri marinētas gailenes

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g nelielu gailenīšu
  • Sīpols
  • 120 ml baltā balzametiķia
  • 120 ml sausai baltvīna
  • 220 ml ūdens
  • 4 tējk. sāls
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. sinepju sēklu
  • 1 tējk. melno graudu piparu
  • 1 lauru lapa
  • Zariņš svaigs timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Noskalo un nožuvāvē gailenes. Sagriež sīpolu.
  2. Saliek stikla burciņās.
  3. Katlā sajauc marinādes sastāvdaļas, lēnām uzvāra.
  4. Verdošo marinādi ar visiem biezumiem uzlej gailenēm.
  5. Atdzesē un ieliek ledusskapī uz diennakti.
  6. Pirms pasniegšanas gailenes izķeksē no marinādes, aplej ar labu oliveļļu un pārkaisa ar maltiem pipariem.
  7. Sēņu tekstūra būs zīdaina un gaļīga.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA