Vistas fileja ar plūmēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • 1 liels sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 -3 ķiploka daiviņas
  • 600 g plūmes
  • 1 ēd.k sezama eļļa
  • 2 ēd.k sojas mērce
  • Tējkarote cukurs
  • Sauja Indijas rieksti
  • 1 ēd.k balzāmetiķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Marinādei sajauc ar sezama eļļu, sojas mērci, cukuru, balzametiķi un sasmalcinātiem ķiplokiem.
  2. Sagriež gaļu plānās šķēlēs un liek marinādē uz 15 min.
  3. Sīpolus sagriež ripiņās, burkānus -strēmelēs, plūmes - gabaliņos.
  4. Pannā sakarsētā eļļā apcep sīpolus un burkānus, pievieno plūmes.
  5. Atsevišķi apcep vistu, pēc tam visu liek kopā, pieber sāli, piparus pēc garšas.
  6. Pirms cepšanas beigām pievieno nedaudz Indijas riekstus.
  7. Var baudīt kopā ar rīsiem, bet arī tāpat garšo lieliski!
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni