Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Auzu pārslu un plūmju kārtojums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 180 g auzu pārslas
  • 100 g sviests
  • 250 g cukurs
  • 400 g plūmes bez kauliņiem
  • 400 g mascarpones siers
  • 100 g saldais krējums
  • Šķipsniņa vaniļas cukurs
  • 100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu.
  2. Kad tas kļuvis brūngans, pieber auzu pārslas un 100 g cukura,grauzdē, līdz tās kļūst zeltainas. Atdzesē.
  3. Citā katliņā ielej 100 ml ūdens, pievieno 100 g cukuru un sagrieztas plūmes.
  4. Pavāra 5-8 minūtes un nokāš šķidrumu.
  5. Plūmes sablendē.
  6. Maskarponi, saldo krējumu, 2 ēd.k cukura un šķipsniņu vaniļas cukura ieliek traukā un saputo visu viendabīgā masā.
  7. Tortes formā ieklāj pārtikas plēvi.
  8. Liek kārtas: vispirms auzu pārslas,tad plūmes, saldo masu, pēc tam atkal auzu pārslas, plūmes un saldo masu.
  9. Pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī. Pēc pāris stundām kārtojums ir gatavs ēšsanai.
  10. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas