Piparkūkas glazūra

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Olas baltums
  • 300 g pūdercukura
  • 1 /2 tējk. citrona sulas

Pagatavošana

7 min.
  1. Olas baltumu saputo stingrās putās (tā, ka apgāžot bļodu otrādi, nekas nepilētu)
  2. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru
  3. Maisa kamēr iegūst stingru masu, medus konsistencē.
  4. * Ar pūdercukura daudzumu var variēt, galvenais iegūt pareizo konsistenci.
  5. Glazūru pilda pārtikas tūtiņā, vai maisiņā, kuram nogriež galu.
  6. Glazūru klāj uz atdzesētām piparkūkām. Glazūra sakalst istabas temperatūrā, vienkārši atstājot to uz galda.
  7. Glazūras krāsai: Var pievienot pārtikas krāsvielas, bet dabīgāk:
  8. Sarkanai - Biešu vai ķiršu sula,
  9. Zaļā-sasmalcinātas piparmētras,
  10. Oranža- Burkānu vai apelsīnu sula.
  11. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

antra 2015. gada 23. decembris 17:05
bet cik olbaltumus vjg? jā un cik daudz citronu sulu? ir dzirdēts ka noteikti to vjg !
Pārsla 2015. gada 24. novembris 16:13
Paldies par padomiem!
Aivis 2014. gada 11. decembris 19:38
Kam vajazīga citrona sula

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti