-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Piparkūkas glazūra
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Olas baltums
-
300 g pūdercukura
-
1 /2 tējk. citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
7 min.
-
Olas baltumu saputo stingrās putās (tā, ka apgāžot bļodu otrādi, nekas nepilētu)
-
Pakāpeniski pievieno pūdercukuru
-
Maisa kamēr iegūst stingru masu, medus konsistencē.
-
* Ar pūdercukura daudzumu var variēt, galvenais iegūt pareizo konsistenci.
-
Glazūru pilda pārtikas tūtiņā, vai maisiņā, kuram nogriež galu.
-
Glazūru klāj uz atdzesētām piparkūkām. Glazūra sakalst istabas temperatūrā, vienkārši atstājot to uz galda.
-
Glazūras krāsai: Var pievienot pārtikas krāsvielas, bet dabīgāk:
-
Sarkanai - Biešu vai ķiršu sula,
-
Zaļā-sasmalcinātas piparmētras,
-
Oranža- Burkānu vai apelsīnu sula.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs