Sākums > Receptes > Deserti

Piparkūkas glazūra

2012. gada 28. decembris
Foto: Elīna Kūliņa
Pagatavošana
7 min
1. Olas baltumu saputo stingrās putās (tā, ka apgāžot bļodu otrādi, nekas nepilētu)
2. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru
3. Maisa kamēr iegūst stingru masu, medus konsistencē.
4. * Ar pūdercukura daudzumu var variēt, galvenais iegūt pareizo konsistenci.
5. Glazūru pilda pārtikas tūtiņā, vai maisiņā, kuram nogriež galu.
6. Glazūru klāj uz atdzesētām piparkūkām. Glazūra sakalst istabas temperatūrā, vienkārši atstājot to uz galda.
7. Glazūras krāsai: Var pievienot pārtikas krāsvielas, bet dabīgāk:
8. Sarkanai - Biešu vai ķiršu sula,
9. Zaļā-sasmalcinātas piparmētras,
10. Oranža- Burkānu vai apelsīnu sula.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu