Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbja, dzērveņu krambls

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ap 200-300 g sagriezts ķirbis (īsti nezinu cik man bija)
  • Pāris saujas dzērvenes
  • Karamelei:
  • 125 ml cukurs
  • 2 ēd.k ūdens
  • Ap 30 g sviests
  • Drupačām:
  • 1 glāze auzu pārslas
  • 2 ēd.k griķu klijas
  • 50 g sviests
  • 3 ēd.k cukurs
  • Garšvielas pievienojam pēc gaumes, es uzbēru garšvielas piparkūkam, jo tās labi iet kopā ar ķirbi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nelielā katliņā vai pannā lejam ūdeni, 125 ml cukuru un kausējam. Kad cukurs izkusis tad pievienojam sviestu un turpinam karsēt maisot līdz sviests izkūst, karsējam vēl 5 minūtes.
  2. Lejam karameli cepamtraukā.
  3. Visrū kārtojam ķirbja gabaliņus.
  4. Pāri pārkaisam dzērvenes.
  5. Drupačas:
  6. Auzu pārslas sablenderējam, pievienojam cukuru un sviestu. Izmaisam līdz viss viendabīgs, līdz izveidojas drupačas.
  7. Šīs drupačas uzberam uz dzērvenēm.
  8. Cepam ap 180 grādiem ap 30 minūtēm.
  9. Lūk, gatavs.
  10. Ļoti gardi...
  11. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas