Sākums > Receptes > Deserti

Ķirbja, dzērveņu krambls

2012. gada 20. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Nelielā katliņā vai pannā lejam ūdeni, 125 ml cukuru un kausējam. Kad cukurs izkusis tad pievienojam sviestu un turpinam karsēt maisot līdz sviests izkūst, karsējam vēl 5 minūtes.
2. Lejam karameli cepamtraukā.
3. Visrū kārtojam ķirbja gabaliņus.
4. Pāri pārkaisam dzērvenes.
5. Drupačas:
6. Auzu pārslas sablenderējam, pievienojam cukuru un sviestu. Izmaisam līdz viss viendabīgs, līdz izveidojas drupačas.
7. Šīs drupačas uzberam uz dzērvenēm.
8. Cepam ap 180 grādiem ap 30 minūtēm.
9. Lūk, gatavs.
10. Ļoti gardi...
11. Labu apetīti!
Uz augšu