Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas reņģes

Ceptas reņģes

FOTO: TeddyWife

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu attīrītu reņģu
  • 4 - 5 ēdamkarotes milti
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavojamies reņģu cepšanai. Uzkarsējam pannu ar eļļu.
    Sagatavojamies reņģu cepšanai. Uzkarsējam pannu ar eļļu.

    FOTO: TeddyWife

  2. Uz atsevišķa šķīvja saliekam pāris reņģītes un apsālam. Tad apvīļājam tās miltos un liekam uz sakarsētas pannas.
    Uz atsevišķa šķīvja saliekam pāris reņģītes un apsālam. Tad...

    FOTO: TeddyWife

  3. Cepam reņģītes no abām pusēm, kamēr tās kļūst smuki brūnas. Apmēram 2min no abām pusēm.
    Cepam reņģītes no abām pusēm, kamēr tās kļūst smuki brūnas....

    FOTO: TeddyWife

  4. Var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem, salātiem vai ēst tā pat.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas