Ceptas reņģes

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu attīrītu reņģu
  • 4 - 5 ēdamkarotes milti
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavojamies reņģu cepšanai. Uzkarsējam pannu ar eļļu.
    Sagatavojamies reņģu cepšanai. Uzkarsējam pannu ar eļļu.
  2. Uz atsevišķa šķīvja saliekam pāris reņģītes un apsālam. Tad apvīļājam tās miltos un liekam uz sakarsētas pannas.
    Uz atsevišķa šķīvja saliekam pāris reņģītes un apsālam. Tad...
  3. Cepam reņģītes no abām pusēm, kamēr tās kļūst smuki brūnas. Apmēram 2min no abām pusēm.
    Cepam reņģītes no abām pusēm, kamēr tās kļūst smuki brūnas....
  4. Var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem, salātiem vai ēst tā pat.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Diāna 2013. gada 8. augusts 12:49
Paldies par recepti ļoti gardi iznāca, bet aizkrauklē reņģes maksā 50 sant. kg.
Lilija 2012. gada 27. decembris 19:39
paldies garsigi,Jelgava renges maksaa 0.80 Ls

tas buus vel lietaak

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi