Spinātu, cukini krēmzupa

4 1
Spinātu, cukini krēmzupa
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sastāvdaļas

  • 100 g spinātu
  • 100 g cukini
  • 1 kartupelis
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 50 g svaigā siera
  • Garšvielas
  • Grauzdiņi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu un vienu ķiplokdaiviņu sagriež un cep nelielā eļļas daudzumā uz lielas uguns.
  2. Pievieno sagrieztu cukini.
  3. Pievieno sagrieztu kartupeli un spinātus.
  4. Cep uz vidēji lielas uguns zem vāka kadas 5 minūtes.
  5. Liek katliņā dārzeņus, pielej buljonu ap 150 ml, vāra uz mazas uguns zem vāka līdz dārzeņi mīksti, beigās pievieno garšvielas un sasmalcinātu otru ķiplokdaiviņu.
  6. Sablenderē, iemaisa svaigo sieru.
  7. Pasniedz. Viducī vēl var ielikt svaigo sieru, svaigu spināta lapu. Labi garšos ar grauzdiņiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas