Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Spinātu, cukini krēmzupa

Spinātu, cukini krēmzupa

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g spinātu
  • 100 g cukini
  • 1 kartupelis
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 50 g svaigā siera
  • Garšvielas
  • Grauzdiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu un vienu ķiplokdaiviņu sagriež un cep nelielā eļļas daudzumā uz lielas uguns.
  2. Pievieno sagrieztu cukini.
  3. Pievieno sagrieztu kartupeli un spinātus.
  4. Cep uz vidēji lielas uguns zem vāka kadas 5 minūtes.
  5. Liek katliņā dārzeņus, pielej buljonu ap 150 ml, vāra uz mazas uguns zem vāka līdz dārzeņi mīksti, beigās pievieno garšvielas un sasmalcinātu otru ķiplokdaiviņu.
  6. Sablenderē, iemaisa svaigo sieru.
  7. Pasniedz. Viducī vēl var ielikt svaigo sieru, svaigu spināta lapu. Labi garšos ar grauzdiņiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas