Cūkgaļas cepetis ievārījuma kažokā

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa (man bija šķiņķis bez ādas 1 kg)
  • Kādas 10 krustnagliņas
  • Ap 300 ml paprikas, ābolu ievārījums ar čili un dzērvenēm
  • Sāls

Pagatavošana

180 min.
  1. Rudenī es pagatavoju ļoti interesantu ievārījumu - Paprikas, ābolu ievārījums ar čili un dzērvenēm.
  2. Šis ievārījums ļoti labi iet kopā ar gaļas ēdieniem, bet ne tikai.
  3. Izmēģināju uzcept cepeti šī ievārījuma apvalkā, sanāca super!
  4. Pagatavošana:
  5. Cūkgaļu ierīvējam ar sāli, ieduram krustnagliņas.
  6. Bagātīgi aplejam ar ievārījumu.
  7. Apsedzam trauku ar vāku vai kā mana gadījumā ar foliju.
  8. Cepam 180 grādos 1,5 stundu, protams cepšanas laiks atkarīgs no gaļas lieluma, man bija 1 kg.
  9. Ik pēc 30 minūtēm atveram un gaļu aplejam ar ievārījumu, kas notecējis ,lai gaļa nav sausa.
  10. Lūk, gatavs cepetis.
  11. Skaists, smaržīgs...
  12. Izņemam krustnagliņas.
  13. Sagriežam......
  14. Pasniedzam.....
  15. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi