-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Singapūras kartupeļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
9 vidēji lieli kartupeļi
-
Kartupeļu ciete apkaisīšanai
-
2-3 glāze/s ķiploka
-
120 g saldskābās mērces
-
1 ēd. k. sojas mērces
-
2 ēd. k. saldās čili mērces
-
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos un nosusina uz salvetes.
-
-
Kartupeļu salmiņus apkaisa ar kartupeļu cieti, lai tie vienmērīgi būtu pārklāti plānā kārtiņā (tā padarīs kartupeļus kraukšķīgākus).
-
Pannā ar augstām malām uzkarsē eļļu.
-
Kad eļļa karsta, pievieno kartupeļus.
-
Cep kamēr kartupeļi ir kraukšķīgi un zeltaini brūni.
-
Kartupeļus izņem no eļļas un novieto uz salvetes, lai tā uzsūc lieko eļļu.
-
Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep ķiploku.
-
-
Pievieno saldskābo mērci un saldo čili mērci.
-
Kad mērce uzkarsusi, pievieno kartupeļus un visu labi apmaisa.
-
!!! Kartupeļus mērcei pievieno īsu mirkli pirms plānojas ēdienu pasniegt, jo mērcē kartupeļi zaudē savu kraukšķīgumu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs