Pica ar topinambūriem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 12 notīrīti topinambūri
  • 2 glāzes sausā baltvīna
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 lauru lapa
  • 2 ēd. k. neapstrādāta augstākā labuma olīveļļas
  • 2 ēd. k. sasmalcinātas svaiga timiāna lapu
  • 4 ēd. k. sasmalcinātu svaigu pētersīļu lapu
  • 1 ēd. k. svaigi spiestas citrona sulas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /2 tēj.melnie pipari
  • 3 tomāti
  • Svaigs Riccota siers
  • Asiago siers
  • Parmezāna siers
  • 3 picas mīklas kārtas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lai sagatavotu topinambūru, lej katlā baltvīnu, pievieno sīpolus, lauru lapas un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
  2. Tad pievieno topinambūrus un vāra, līdz tie ir mīksti, aptuveni 10 minūtes. Kad tie ir atdzisuši, sagriež plānās šķēlēs.
  3. Sagatavo picas pamatni.
  4. Iesmērē ar 2 tējkarotēm olīveļas, uzber Ricotta sieru, timiānu un pētersīļus.
  5. Sajauc citrona sulu ar sāli un pipariem un iesmērē picu.
  6. Liek virsū šķēlēs sagriestus tomātus un topinambūrus.
  7. Pārkaisa ar sieru.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni