300g Mocarella siera (tā vietā var izmantot arī citu sieru, kas labi kūst)
200g "Sarkanā" siera rituļa
100g parmezāna siera
Tomātu mērce
3tomāti
1sīpols
150g šampinjonu
Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Sierus sarīvē un/vai sagriež gabaliņos.
FOTO: Jana Dorošenko
Šampinjonus, sīpolus un tomātus sagriež jums vēlamā formā.
FOTO: Jana Dorošenko
Cepampannu mazliet apkaisa ar miltiem, lai picas apakša nepiedeg.
FOTO: Jana Dorošenko
Mīklu izrullē un ieklāj pannā.
FOTO: Jana Dorošenko
To apsmērē ar tomātu mērci.
FOTO: Jana Dorošenko
Tad uzber Mocarellas sieru.
FOTO: Jana Dorošenko
Saliek virsū tomātus.
FOTO: Jana Dorošenko
Pēc tam sīpolus.
FOTO: Jana Dorošenko
Tad šampinjonus.
FOTO: Jana Dorošenko
Tad vienmērīgi uz visas picas izkārto siera šķēles.
FOTO: Jana Dorošenko
Beigās pārber pāri parmezāna sieru.
FOTO: Jana Dorošenko
Cep cepeškrāsnī aptuveni 8 min 220 grādos. Iesaku pēc brīža apskatīties kādā stāvoklī ir mīkla, jo, ja tā ir biezāka, tad jāpacep ilgāk, ja plānāka, tad mazāk.
Pica gatava! Labu apetīti! :)
Protams, var pievienot jebkāda veida dārzeņus u.c. produktus. Šis salikums man garšo vislabāk.