Veģetārā pica

2012. gada 26. novembris
Foto: Jana Dorošenko
Pagatavošana
30 min
1. Sierus sarīvē un/vai sagriež gabaliņos.
Foto: Jana Dorošenko
2. Šampinjonus, sīpolus un tomātus sagriež jums vēlamā formā.
Foto: Jana Dorošenko
3. Cepampannu mazliet apkaisa ar miltiem, lai picas apakša nepiedeg.
Foto: Jana Dorošenko
4. Mīklu izrullē un ieklāj pannā.
Foto: Jana Dorošenko
5. To apsmērē ar tomātu mērci.
Foto: Jana Dorošenko
6. Tad uzber Mocarellas sieru.
Foto: Jana Dorošenko
7. Saliek virsū tomātus.
Foto: Jana Dorošenko
8. Pēc tam sīpolus.
Foto: Jana Dorošenko
9. Tad šampinjonus.
Foto: Jana Dorošenko
10. Tad vienmērīgi uz visas picas izkārto siera šķēles.
Foto: Jana Dorošenko
11. Beigās pārber pāri parmezāna sieru.
Foto: Jana Dorošenko
12. Cep cepeškrāsnī aptuveni 8 min 220 grādos. Iesaku pēc brīža apskatīties kādā stāvoklī ir mīkla, jo, ja tā ir biezāka, tad jāpacep ilgāk, ja plānāka, tad mazāk.
13. Pica gatava! Labu apetīti! :)
14. Protams, var pievienot jebkāda veida dārzeņus u.c. produktus. Šis salikums man garšo vislabāk.
Uz augšu