Vāram līdz gaļa viegli atdalās no kauliem. Kad gaļa gatava, to izņemam laukā, atdalām no kauliem ieliekam bļodā ar vāku.
Karsējam pannu.
Eļļā viegli apcepjam burkānus. Liekam atsevišķā bļodā.
Līdzīgi sacepjam sīpolus, arī liekam atsevišķā bļodā.
Stipri sacepjam sagrieztas sirdis.
Sacepjam šķēlītēs sagrieztus šampinjonus.
Katlā ar buljonu beram burkānus, saceptās sirdis un iepriekš sagatavoto tomātu pastu ar gurķiem.
Pievienojam lauru lapas un piparus.
Vāram līdz burkāni nedaudz mīksti, tad liekam klāt sīpolus, šampinjonus un dilles, turpinām vārīt, līdz burkāni jau gandrīz gatavi, tad liekam klāt atkauloto gaļu.
Tikko atsāk vārīties nogriežam uguni un liekam klāt zaļās olīvas ar visu sulu.
Citronu ar miziņu, krējumu katrs liek pēc gaumes.
Sāli zupai neliek nevienā brīdī! Nekādā gadījumā nedrīkst izmantot marinētus gurķus!