Komentāri
9
Jaunākie
Vecākie
Pirmajā reizē izcepu ideāli, otrajā vairs ne. Bet cukuru pus kg gan neliku
Vērtējums
Atbildēt
Izcepu ideāli un gardi!
Vērtējums
Atbildēt
vai obligati japievieno cepamais pulveris???
Vērtējums
Atbildēt
Recepte laba,bet cepsanas laiks galigi garam. Man 220 grados 30 min keksins bija melns un pa vidu vel galigi skidrs. Pacepu vel kadas 25 min un tad vnk nacas griezt nost sadegusho garozu.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi , tikai nesanāca tik glita forma :D : )
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgi un skaisti
Vērtējums
Atbildēt
loti gard
Vērtējums
Atbildēt
Garsigs! :)
Vērtējums
Atbildēt
Lieliska recepte! Loti gards kekss sanaca! Paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt