Citronzāles liellopa gaļas iesmiņi

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 250 grami liellopa fileja
  • 5 ēdamkarotes saldā čili merce
  • Citronzāles stiebrs
  • 2 gabali laims

Pagatavošana

90 min.
  1. Citronzāli smalki sagriež.
    Citronzāli smalki sagriež.
  2. Izspiež sulu no abiem laimiem.
  3. Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelēs.
    Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelēs.
  4. Samaisa kopā ar saldo čili mērci, sakapāto citronzāles stiebru un laima sulu.
  5. Liellopa gaļu liek gatavajā marinādē.
  6. Visu labi apmaisa.
  7. Atstāj uz stundu marinēties ledusskapī.
    Atstāj uz stundu marinēties ledusskapī.
  8. Uz iepriekš ūdenī izmērcētiem koka iesmiņiem, uzdur liellopa strēmeles.
    Uz iepriekš ūdenī izmērcētiem koka iesmiņiem, uzdur liellopa...
  9. Tos cep uz pannas apmēram 5 minūtes (vai kamēr gaļa gatava), ik pa laikam apgriežot.
    Tos cep uz pannas apmēram 5 minūtes (vai kamēr gaļa gatava),...
  10. !!! Pasniedz siltus.
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni