Medus rausītis

Sastāvdaļas

  • 1 kg kviešu milti (rupjie)
  • 1 l piens
  • 150 g sviests
  • 150 g cukurs
  • 50 g raugs
  • Pārklājumam:
  • 200 g medus
  • 200 g sviests
  • Rieksti
  • 2 gab. olas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pienu, sviestu, naža galu sāls un cukuru sasilda līdz 30° C.
  2. Miltos iejauc pamīkstu mīklu. To uzraudzē, izveido apaļus plāceņus apmēram 1-1,5cm biezumā, liek uz plāts, vēlreiz uzraudzē un pārklāj ar šādi veidotu masu:
  3. medu un sviestu uzvāra,
  4. mazliet atdzesē un sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un olām.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

putninjs 2012. gada 16. novembris 20:09
Kas jādara ar tiem plāceņiem? Jāvāra vai jācep? un cik ilgi?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi