Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pankūku torte ar ogām

Pankūku torte ar ogām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Svaigo ogu vietā var izmantot arī atlaidinātas. Ja ievārījums ir skābāks, saldajam krējumam var pievienot nedaudz cukura.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 ml kviešu miltu
  • 1 ēd. k. smalkā baltā cukura
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 600 ml piena
  • 3 olas
  • Sviests vai margarīns cepšanai
  • Pildījumam un garnējumam:
  • 500 g ogu (pēc izvēles)
  • Ievārījums
  • 300 ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc miltus, cukuru, sāli traukā.
  2. Pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
  3. Pēc tam pievieno olas un atlikušo pienu, un maisa, līdz mīkla viendabīgi sajaukusies.
  4. Sagatavo pannu cepšanai un uzkarsē to.
  5. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta vai margarīna.
  6. Pēc tam cep pankūkas.
  7. Saldo krējumu saputo. Garnēšanai atlasa skaistākās ogas.
  8. Kārto pankūku torti - pankūka, saputots krējums, nedaudz ogu, pankūka, ievārījums, pankūka, atkal saputots krējums ar ogām un tā līdz saliktas visas pankūkas.
  9. Dekorē ar ogām.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas