Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar vistu ventspilnieku gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa makaroni (radziņi, Italpasta)
  • 500 g vistas fileja (svaigi atdzesēta)
  • 1 vidēji liela paprika
  • 4 -5 ķiploka daiviņas
  • 1 buljona kubiņš
  • Sāls
  • Pipari
  • Spilvas majonēze "Brokastu"
  • Tomātu sula
  • Santa Maria garšvielas vistas ēdieniem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiņos. Papriku un ķiplokus sagriež vidēji smalki, liek cepties.
  2. Uzliek vārīties ūdeni makaroniem. Kad vistiņa, paprika un ķiplociņš nedaudz apcepti, bagātīgi pievieno Santa Maria garšvielas. Var piebērt sāli, piparus vai buljona kubiņu - kas nu kuram patīk. Paralēli liek vārīties makaronus.
  3. Kad vistiņa apcepta, pielej klāt uzvārītu ūdeni tā, lai gandrīz pilnībā tiktu apņemts vistas un paprikas maisījums. Liek virsū vāku un sautē līdz gandrīz viss ūdens iztvaikojis, tā vietā radusies mērcīte ar gandrīz pavisam izšķīdušu papriku un trausliem vistas gabaliņiem. To visu iemaisa nokāstos makaronos, apmaisa.
  4. Pasniedz ar "Brokastu" majonēzi (tieši šī majonēze papildina garšas buķeti).
  5. Lai ēdiens garšotu perfekti, dzer klāt tomātu sulu.
  6. Veseli ēduši!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas