Pildīti gurķi

Sastāvdaļas

  • 3 svaigi gurķi
  • Pildījumam
  • 100 g liesas gaļas
  • 1 cieti vārīta ola
  • 1 tomāts
  • 1 /2 glāzes skāba krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus pārgriež gareniski, izņem sēklotni un pilda ar iepriekš sagatavoto pildījumu: ar krējumu samaisītu sīki sagrieztu gaļu, olu, tomātu. Gurķu pusītes rotā ar zaļumiem un tomātu ripiņām un kārto uz lēzena, ar salātu lapām izklāta šķīvja.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi