Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolkūka ar skābo krējumu, kanēli un bērnības garšu

Ābolkūka ar skābo krējumu, kanēli un bērnības garšu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s miltu
  • 3 lieli āboli (vēlams skābi)
  • 100-150 g skāba krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Iesit bļodā 4 olas, pievieno 1 glāzi cukura. Pēc izvēles pieliek klāt naža galu vaniļas cukura. Kad olas kārtīgi sakultas, pievieno 1 glāzi miltus, iecilā. Paralēli nomizo ābolus, sagriež šķēlītēs, bet ne ļoti plānās.
  2. Cepamajā formā ieklāj alumīnija plēvi, tad ieklāj ābolus tā, lai tie noklāj formas apakšu (apmēram 1- 1,5 cm). Ja āboli ir ļoti skābi, var nedaudz pārkaisīt ar cukuru, kā arī - ar kanēli. Āboliem lej virsū sakulto masu. Liek cepties 190 grādos aptuveni 20 min.
  3. Gatavu kūku apgāž bļodā otrādi, - lai āboli ir pa virsu. Noņem foliju. Tad, kad nedaudz padzisusi, pārsmērē ar skābo krējumu, pārkaisa ar cukuru un kanēli.

    Lai labi garšo!
    Gatavu kūku apgāž bļodā otrādi, - lai āboli ir pa virsu. Noņ...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas