Cigoriņu salāti ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 3 salātu cigoriņi
  • 1 liels ābols
  • 1 /2 glāzes riekstu kodolu
  • Cukurs
  • 2 ēdamk. skāba krējuma
  • 50 g rjaženkas
  • Dilles
  • Citrona sula

Pagatavošana

20 min.
  1. Cigoriņu pienainās daļas rūgtenumu novērš, tos uz laiku novietojot tumšā, vēsā vietā. Salātus nomazgā, sagriež vai saplucina. Pievieno sarīvētu ābolu, uzlej citrona sulu. Iemaisa sasmalcinātus riekstus un dilles. Pārlej mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi