Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Medū cepti banāni ar saldējumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 4 banāni
  • 1 ēdamkarote medus
  • Plombīra saldējums vai putukrējums
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Uzsildītā pannā ieliek ēdamkaroti medus, ļauj izkust. Tikmēr banāniem noloba mizu, pārgriež uz pusēm, un katru pusīti - šķērsām.
  2. Banānus izkārto pannā, un uz vidējas uguns cep 10 minūtes, regulāri ar lāpstiņu apgriežot banānus uz otru pusi, līdz tie kļūst viegli zeltaini un mīksti. Piešauj kanēli un vēlreiz apgriež, lai kanēlis piedod brīnišķīgu bronzas nokrāsu. Voila!
  3. Pasniedz ar saldējuma bumbiņu vai putukrējumu.
  4. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas