1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Olu dzeltenumus sajauc ar 5 ēdamkarotēm pūdercukura un saputo. Pievieno "Mascarpone" sieru un atkal saputo.
2. Otrā traukā saputo olu baltumus un 5 ēdamkarotes pūdercukura. Kad baltums sakults biezā masā, to iecilā iepriekš sajauktajā olu dzeltenuma masā.
3. Deserta trauciņos vai glāzēs vispirms liek uz pusēm pārlauztus cepumus, kas izmērcēti espresso. Pārklāj ar sajaukto olu masu. Uzspiež nedaudz karameļu krēma. Visu pārkaisa ar kakao.
4. Liek otro kārtu ar dāmu pirkstiņiem, izmērcētiem espresso. Pārklāj otrreiz ar olu masu, uzspiež karameļu krēmu. Pārkaisa ar kakao, pārber ar šokolādes skaidiņām.
5. Liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām.
Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com