Deserts jampadracis - ābolu, zemeņu un kazeņu garša

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 liels ābols, ja mazs, tad 2
  • 6 tējkarotes zemeņu ievārījums
  • Nedaudz kazenes

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriezt ābolu 1,5 cm garos kubiciņos, iebērt glāzītē, pēc tam vienmērīgi liet 6 tējkarotes zemeņu ievārījuma un "samētāt" kazenes.
  2. Ielikt ledusskapī uz 30 min - 1h. Ieteicams ēst aukstu - tā garšīgāk!
  3. Labu apetīti! :)
    Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi