Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Deserts jampadracis - ābolu, zemeņu un kazeņu garša

Deserts jampadracis - ābolu, zemeņu un kazeņu garša

FOTO: Sintija Anastasija Riņķe

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 liels ābols, ja mazs, tad 2
  • 6 tējkarotes zemeņu ievārījums
  • Nedaudz kazenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriezt ābolu 1,5 cm garos kubiciņos, iebērt glāzītē, pēc tam vienmērīgi liet 6 tējkarotes zemeņu ievārījuma un "samētāt" kazenes.
  2. Ielikt ledusskapī uz 30 min - 1h. Ieteicams ēst aukstu - tā garšīgāk!
  3. Labu apetīti! :)
    Labu apetīti! :)

    FOTO: Sintija Anastasija Riņķe

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas