1. Cukīni ieliek vārošā sālsūdenī un pavāra kādas 2-3 min.

Foto: Daina Lilija
2. Tad ar nazi izņem cukīni viduci un mīkstumu sagriež mazos gabaliņos.
3. Sasmalcinātu papriku, kopā ar cukīni gabaliņiem liek uz karstas pannas, kurā ir drusku uzlieta eļļa un cep kādas 5 min.
4. Pieliek malto gaļu un maisot turpina cept kādas 5 min. līdz pazūd viss šķidrums un pieliek garšvielas - sāli, piparus, paprikas pulveri.
5. Pēdējo pieliek tomātu mērci, visu samaisa, un samazinot karstumu pasautē kādas pāris minūtes.
6. * Visu laiku cep uz lielu uguni, tikai pašās beigās samazina karstumu, kad 2 min sutina.
7. Masu saliek cukini viducī un pārber ar sarīvētu sieru.

Foto: Daina Lilija
8. Liek cepeškrāsnī aptv. 220-230 grādos un cepu aptuveni 20 min.