Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kabaču krēmzupa ar citronu

Kabaču krēmzupa ar citronu

FOTO: Depositphotos.com

Ideāla zupa, kad ir atvesti lauku labumi. Un, jā, kabacis lieliski der arī zupām ne tikai pankūkām un sacepumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs kabacis
  • 1 liels sīpols
  • 2 vidēji burkāni
  • 4 -5 vidēji kartupeļi
  • 3 -6 ķiploka daiviņas
  • 1 buljona kubiņš
  • 1 kastīte kausētais siers
  • 1 /2 citrons
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz pannas apcep līdz zeltainam brūnumam pusapļos sagrieztu sīpolu un smalkās šķēlēs sarīvētu burkānu.
  2. Ielej katlā ~ 1 litru ūdens, pievieno buljona kubiņu, kubiciņos sagrieztus kartupeļus un nomizotu kabaci (jaunu var ar visu mizu), ķiploka daiviņas (veselas) un apceptos sīpolus un burkānus. Vāra uz lēnas uguns, kamēr kartupeļi ir gatavi.
  3. Pievieno garšvielas pēc izvēles un kausēto sieru. Visu sablendē un piespiež citrona sulu no pus citrona.
  4. Zupu pasniedz dekorējot ar citrona šķēlīti, kādu zaļumu un ja ir vēlēšanās - maizes grauzdiņiem.

    Labu apetīti!
    Zupu pasniedz dekorējot ar citrona šķēlīti,  kādu zaļumu un...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķu rullīši ar krēmsieru

Gurķu rullīši ar krēmsieru

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas