Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar sinepēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 grami vistas fileja
  • 30 grami sviests
  • Rīvmaize, cik nepieciešams
  • 3 ē.k. sinepes
  • 1 rozmarīna zariņš
  • Pētersīļi, baziliks
  • 1 citrona sula
  • 5 ē.k. olīveļļa
  • Melnie pipari, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīki sakapā garšaugus (rozmarīns, pētersīļi, baziliks) un sadala 2 daļās.
  2. Sagatavo marinādi vistai: traukā sajauc citrona sulu ar 3 ē.k. olīveļļu, sāli un pusi no garšaugiem.
  3. Vistu sagriež plānās šķēles un liek traukā, pārlej ar sagatavoto marinādi un liek ledusskapī uz 30-40 minūtēm.
  4. 2 kausiņus ar marinādi lej uz pannas, uzkarsē un liek cepties vistas filejas šķēles un apbrūnina no abām pusēm.
  5. Pēc tam noņem vistu no pannas, apkaisa ar sāli, nosusina, katru šķēli apsmērē ar sinepēm un apviļā rīvmaizē.
  6. Pannā izkausē sviestu un 2 ē.k. olīveļļu un apbrūnina sagatavotās vistas šķēles.
  7. Kad gatavs, pievieno piparus un dekorē ar atlikušajiem garšaugiem.
  8. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas