2. Olu baltumu kuļ ~5 minūtes, tad ik pa laikam pieber nedaudz cukura. Kopumā masa ir jākuļ apmēram 15 minūtes, līdz tā ir cieta un pagriežot bļodu tā nekrīt ārā.
Foto: Receptes.lv
3. Uz cepešpannas uzliek cepampapīru.
Foto: Receptes.lv
4. Nelielā trauciņā ielej ūdeni, kurā var iemērkt karoti (tējkaroti iemērcē ūdenī apmēram pēc četriem uztaisīties cepumiņiem). Ar tējkaroti veido šādus bezē tornīšus.
Foto: Receptes.lv
5. Paralēli uzsilda cepeškrāsni līdz 100 grādu temperatūrai.
Foto: Receptes.lv
6. Kad panna pilna, liek tos cepeškrāsnī uz apmēram stundu.
Foto: Receptes.lv
7. Pēc stundas vai nedaudz ātrāk izslēdz krāsni un atstāj cepumus tur uz apmēram stundu( citi cilvēki atstāj pat uz nakti, bet, manuprāt, tas nav nepieciešams). Gala rezultāts!