Bezē cepumiņi

2012. gada 21. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
80 min
1. Olu baltumus ievieto traukā kurā tos var kult.
2. Olu baltumu kuļ ~5 minūtes, tad ik pa laikam pieber nedaudz cukura. Kopumā masa ir jākuļ apmēram 15 minūtes, līdz tā ir cieta un pagriežot bļodu tā nekrīt ārā.
Foto: Receptes.lv
3. Uz cepešpannas uzliek cepampapīru.
Foto: Receptes.lv
4. Nelielā trauciņā ielej ūdeni, kurā var iemērkt karoti (tējkaroti iemērcē ūdenī apmēram pēc četriem uztaisīties cepumiņiem).
Ar tējkaroti veido šādus bezē tornīšus.
Foto: Receptes.lv
5. Paralēli uzsilda cepeškrāsni līdz 100 grādu temperatūrai.
Foto: Receptes.lv
6. Kad panna pilna, liek tos cepeškrāsnī uz apmēram stundu.
Foto: Receptes.lv
7. Pēc stundas vai nedaudz ātrāk izslēdz krāsni un atstāj cepumus tur uz apmēram stundu( citi cilvēki atstāj pat uz nakti, bet, manuprāt, tas nav nepieciešams).
Gala rezultāts!

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu