-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Melleņu džems ar kanēli
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
5 glāze/s melleņu
-
3 glāze/s cukura
-
1/2 tējk. kanēļa
-
100-150 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Pavāra ogas ar ūdeni uz intensīvas uguns.
-
Tad pieliek cukuru, kanēli, tad uguni nogriež mazāku, lai temperatūra būtu maksimāli vienmērīga.Kad masa kļuvusi bieza, džems ir gatavs.
-
Lej masu burkā, uzber pa virsu cukura vāciņu. Gatavs!
Ar laiku tas sacietēs vēl vairāk.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs