1. Traukā ieber Tempuras mīklas maisījumu un pievieno aukstu gāzētu ūdeni.

Foto: Ilze Eiduka
2. Visu labi apmaisa. Mīklai jābūt diezgan šķidrai.
3. Kad mīkla gatava, to ievieto ledusskapī uz neilgu brīdi.

Foto: Ilze Eiduka
4. Dārzeņus sagriež gabaliņos.

Foto: Ilze Eiduka
5. Kastrolī vai dziļā pannā ielej eļļu un uzkarsē.
6. Dārzeņus apviļā vispirms miltos.
7. Tad tos mērc Tempuras mīklā un liek cepties eļļā.

Foto: Ilze Eiduka
8. Cep īsu brīdi (30 – 60 sekundes).

Foto: Ilze Eiduka
9. Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai tās absorbē lieko eļļu.

Foto: Ilze Eiduka
10. Pasniedz siltus kopā ar sojas vai saldo čili mērci.