Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rabarbelīgais ķīselis

Rabarbelīgais ķīselis

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 l ūdens
  • 4 lielus rabarberu kāti
  • 1 paciņa (330 g) želejas cukura
  • 1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. SAGATAVO RABARBERUS Rabarberus nomizo, sagriež aptuveni 1 cm garos gabaliņos. Tie var būt arī garāki vai īsāki. Katliņā uzvāra ūdeni, ieber rabarberus.
  2. VĀRA,LĪDZ MĪKSTI Vāra rabarberus aptuveni 5 min., līdz tie pašķīduši. Ja gribas pavisam mīkstus - mazliet ilgāk. Pievieno kanēli un želejas cukuru, izmaisa, ļauj vēlvienreiz uzvārīties un atstāj, lai atdziest. Kad gatavs-sukā iekšā! :)
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas