No šī produktu daudzuma iznāk 16 vidēja izmēra belaši.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1kgmiltu
1ola
1pudele portera alus
50mldegvīna
Sālspēc garšas
Pildījumam
800gmaltās gaļas
400gsīpoli, sasmalcināti
1ēd. k.skābs krējums
Sāls un piparipēc garšas
500mleļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
90 min.
Gatavo mīklu. Samaisa miltus ar olu un pudeli alus, pieber tējkaroti sāls. Lai belaši cepot nesprēgātu, pievieno degvīnu. Visu samīca un atstāj, lai mīkla atpūšas uz pusstundu.
Gatavo pildījumu. Malto gaļu ar sāli un smalkiem vai drupinātiem pipariem samīca. Tad klāt pieliek rīvētus vai blendētus sīpolus, skābo krējumu un kārtīgi izmaisa.
Veido belašus. Līdz pusei iegremdētus uz pannas uzkarsētā eļļā cep zeltaini brūnus.
Nav nemaz tik ilgi un garšo labi. Par kalorijām katrs pats lai domā!