Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pusaudžu iecienītie gaļas belaši

Pusaudžu iecienītie gaļas belaši

FOTO: Publicitātes

No šī produktu daudzuma iznāk 16 vidēja izmēra belaši.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg miltu
  • 1 ola
  • 1 pudele portera alus
  • 50 ml degvīna
  • Sāls pēc garšas
  • Pildījumam
  • 800 g maltās gaļas
  • 400 g sīpoli, sasmalcināti
  • 1 ēd. k. skābs krējums
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 500 ml eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gatavo mīklu. Samaisa miltus ar olu un pudeli alus, pieber tējkaroti sāls. Lai belaši cepot nesprēgātu, pievieno degvīnu. Visu samīca un atstāj, lai mīkla atpūšas uz pusstundu.
  2. Gatavo pildījumu. Malto gaļu ar sāli un smalkiem vai drupinātiem pipariem samīca. Tad klāt pieliek rīvētus vai blendētus sīpolus, skābo krējumu un kārtīgi izmaisa.
  3. Veido belašus. Līdz pusei iegremdētus uz pannas uzkarsētā eļļā cep zeltaini brūnus.
  4. Nav nemaz tik ilgi un garšo labi. Par kalorijām katrs pats lai domā!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas