1. Nogriežam augšiņu un izgrebjam vidiņu. Atbrivojamies no sēklām.

Foto: Elīna Andersone
2. Sastāvdaļas..

Foto: Elīna Andersone
3. Visu saberam viena bļodiņā.. arī garšvielas - sāli un piparus pēc garšas.

Foto: Elīna Andersone
4. Samaisam visu vienā masā..

Foto: Elīna Andersone
5. Ar masu piepildam papriku.

Foto: Elīna Andersone
6. Papriku liekam stāvus katlā, kurā pievienojam klāt buljonu (tā lai nosedz vairāk par pusi paprikas) un uz mērenas uguns liekam sautēties

Foto: Elīna Andersone
7. Aptuveni pēc stundas sautēšanas varam pārbaudam, vai paprika mīksta un ņemam ārā. Viss gatavs - labu apetiti :)