Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas filejas gabaliņi cepti eļļā ar citronu

2012. gada 7. maijs
Foto: Kristiāna Hoha
Kraukšīga un garšīga vistiņa.
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Apmēram tādos kā parādīts attēlā.
Foto: Kristiāna Hoha
2. Kad vista ir sagriezta, tad saliek to palielākā bļodā un apber ar garšvielām vistas gaļai, sāli un pipariem.
Foto: Kristiāna Hoha
3. Tad var saspiest kelogsu .Ja jums ir rīvmaize tad šis process izpaliks.
4. Kelloggs ir jāsasmalcina līdz tādai struktūrai kā parādīts nākošajā attēlā.
Foto: Kristiāna Hoha
5. Tad nelielā katliņā liek vārīties eļļu
Foto: Kristiāna Hoha
6. Kamēr eļļa vārās, vistas gabaliņus apvārta kellogsā.
Foto: Kristiāna Hoha
7. Kad eļļa ir uzvārījusies (to var pārbaudīt iemetot tajā nelielu baltmaizes gabaliņu, ja tas burbuļodams ceļas uz augšu, tad eļļa ir pietiekami karsta), tad tajā liek iekšā vistas filejas gabaliņus un vāra kamēr tie kļūst zeltaini brūna.
Foto: Kristiāna Hoha
8. Bļodiņā kur ieklāta papīra salvete (tā ir nepieciešama, lai nosusinātu vistu no eļļas) liek iekšā gatavos vistas gabaliņus.
9. Un ēdiens ir gatavs!
10. Labu apetīti!
Uz augšu