Kabaču silītes

Kabaču silītes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli kabači
  • 350 g maltas cūkgaļas
  • 100 g rīsu
  • 1 sīpols
  • 100 g siera
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. kartupeļu miltu
  • Sāls pēc garšas
  • Garšvielu piedeva maltai gaļai

Pagatavošana

40 min.
  1. Malto gaļu apcep ar sīki sagrieztiem sīpoliem un atdzesē.
  2. Pierīvē ķiploku, pievieno olu, kartupeļu miltus un garšvielas. Iemaisa diezgan daudz pavārītus rīsu.
  3. Kabaci gareniski pārgriež, izņem sēklotni un apsāla. Pēc laika silītēm nolej šķidrumu un liek pildījumu. Cep cepeškrāsnī.
  4. Īsi pirms cepšanas beigām silītes pārklāj ar siera šķēlēm.

    Labu apetīti!
    Īsi pirms cepšanas beigām silītes pārklāj ar siera šķēlēm....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi