Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena - putukrējuma torte ar mellenēm

Biezpiena - putukrējuma torte ar mellenēm

FOTO: Raffaela

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatam:
  • 2 paciņas Selgas cepumu
  • 120 g sviesta
  • Pildījumam:
  • 600 ml saldā krējuma
  • 0.5 g 0,5% biezpiena
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 paciņa želatīna (15g)
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • Glazūrai:
  • Želatīns
  • Mellenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcina cepumus un samaisa ar izkausētu sviestu. Var variēt un pievienot vairāk cepumu vai mazāk sviesta. Pēc pašu izvēles, gribat cietāku vai mīkstāku masu. Tad masu ieklāj vienmērīgi tortes formā un liek ledusskapī.
  2. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu izberž caur sietu. Uzbriedina želatīnu un izkausē siltā ūdens peldē. Putukrējumā iecilā biezpienu un pievieno želatīnu. Mazliet atstā želatīnu, vēlāk noderēs.
  3. Ņem no ledusskapja ārā veidni un lej virsū putukrējuma masu. Rotā ar mellenēm, kurām pāri pārlej pāri palikušo želatīnu. Pēc izvēles tortes malas var apkaisīt ar cepumu drumslām.
    Ņem no ledusskapja ārā veidni un lej virsū putukrējuma masu....

    FOTO: Raffaela

  4. Liek atkal ledusskapī uz pāri stundām. Labāk jau taisīt vakarā, lai brokastīs būtu ņamma!
    Liek atkal ledusskapī uz pāri stundām. Labāk jau taisīt vaka...

    FOTO: Raffaela

  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Iecienītās pildītās karbonādes

Iecienītās pildītās karbonādes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA