Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Melleņu valdzinājums

Melleņu valdzinājums

FOTO: Raitis Miksons

Kolekcijas: Fotoreceptes
Nepacietīgie var ēst jau pēc pāris stundām, bet labāk ēst nākamajā dienā. Ātri, vienkārši un bezgala gardi. Ļoti gardi sanāk arī ar avenēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cepumu (selga, šahs vai jebkuri līdzīgie)
  • 200 g skābena ievārījuma (dzērveņu, brūkleņu, jāņogu)
  • 500 g skābā krējuma
  • 1 kg melleņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 40 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sadrupina cepumus, sajauc ar ievārījumu un izklāj pa formas pamatni.
    Sadrupina cepumus, sajauc ar ievārījumu un izklāj pa formas...

    FOTO: Raitis Miksons

  2. Sajauc skābo krējumu ar 500 g mellenēm, pusglāzi cukura un 20 g uzbriedināta izkausēta želatīna. Lej virsū cepumu kārtai.
    Sajauc skābo krējumu ar 500 g mellenēm, pusglāzi cukura un 2...

    FOTO: Raitis Miksons

  3. Liek ledusskapī, lai sastingst. Pa to laiku sablenderē atlikušās mellenes, pieber cukuru un 20 g uzbriedināta, izkausēta želatīna. Lej virsū jau sacietējušajai krējuma kārtai.
    Liek ledusskapī, lai sastingst. Pa to laiku sablenderē atlik...

    FOTO: Raitis Miksons

  4. Liek ledusskapī, lai sastingst.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas