Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums ar vistas fileju

Kartupeļu sacepums ar vistas fileju

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 14 vidēji kartupeļi
  • 3 visatas filejas
  • Saldais krējums
  • Siers
  • Kartupeļu garšvielas " SantaMaria"
  • Garšvielas visatas ēdieniem "SantaMaria"
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež planas šķēlītēs.
  2. Uz panas nedaudz apcep (aprauj) fileju ar garšvielām, kura sagrieztam mazos gabaliņos vai strēmelītēs.
  3. Tad nepieciešam stikla trauks, kuru var likt cepeškrāsnī. Tajā izkārto pusi no kartupeļu daudzuma un apkaisa ar kartupeļu garšvielām. Tad pa virsu kartupeļiem izkārto filejas gabaliņus un tad atkal atlikušos kartupeļus. Nobeiguma kartojumam parlej pa visam nedaudz, nedaudz eļļu un atkal kartupeļus parkaisa ar garšvielām.
  4. Trauku liek cepeškrāsnī un cep 200°C ~1 h.
  5. Kad sacepums jau cepas 30 min, to pārlej ar saldo krējumu. Un cep atlikušās 30 min.
  6. Kad sacepums izcepies, cepeškrāsni izslēdz, sacepumam pārkaisa pāri sarivētu sieru un liek atpakaļ krāsnī izkust uz 5 min.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas