Kartupeļu sacepums ar vistas fileju

Kartupeļu sacepums ar vistas fileju
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 14 vidēji kartupeļi
  • 3 visatas filejas
  • Saldais krējums
  • Siers
  • Kartupeļu garšvielas " SantaMaria"
  • Garšvielas visatas ēdieniem "SantaMaria"
  • Eļļa

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež planas šķēlītēs.
  2. Uz panas nedaudz apcep (aprauj) fileju ar garšvielām, kura sagrieztam mazos gabaliņos vai strēmelītēs.
  3. Tad nepieciešam stikla trauks, kuru var likt cepeškrāsnī. Tajā izkārto pusi no kartupeļu daudzuma un apkaisa ar kartupeļu garšvielām. Tad pa virsu kartupeļiem izkārto filejas gabaliņus un tad atkal atlikušos kartupeļus. Nobeiguma kartojumam parlej pa visam nedaudz, nedaudz eļļu un atkal kartupeļus parkaisa ar garšvielām.
  4. Trauku liek cepeškrāsnī un cep 200°C ~1 h.
  5. Kad sacepums jau cepas 30 min, to pārlej ar saldo krējumu. Un cep atlikušās 30 min.
  6. Kad sacepums izcepies, cepeškrāsni izslēdz, sacepumam pārkaisa pāri sarivētu sieru un liek atpakaļ krāsnī izkust uz 5 min.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Janis Berezovskis 16. februāris 21:23
Super!! Garšīgi, pieliku klāt vel sarkano papriku, burganu, kabaci un sampinjonus.
Gatis 2016. gada 26. jūnijs 22:23
Superrrrr
Andis Lisauskis 2016. gada 12. marts 20:52
Sanāca ļoti gardi,es tikai pildījumam vēl pievienoju apceptu sīpolu un ķiršu tomātus,paldies par recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi