Miltos ielej minerālūdeni un maisa, lai nebūtu kunkuļu.
Pievieno olas, pienu eļļu, sāli un cukuru.
Mīklu kārtīgi samaisa un ļauj nostāvēties 5 minūtes.
Cep pankūkas uz labi sakarsētas pannas, kas ietaukota ar augu eļļu. Ja Jums ir speciāla pankūku panna, eļļa nav nepieciešama. Cep līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
250 ml minerālūdens (stipri gāzēts)
2 olas
160 g miltu
250 ml piena
2 ēd. k. augu eļļas
1 tējk. sāls
3 ēd. k. cukura
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Miltos ielej minerālūdeni un maisa, lai nebūtu kunkuļu.
Pievieno olas, pienu eļļu, sāli un cukuru.
Mīklu kārtīgi samaisa un ļauj nostāvēties 5 minūtes.
Cep pankūkas uz labi sakarsētas pannas, kas ietaukota ar augu eļļu. Ja Jums ir speciāla pankūku panna, eļļa nav nepieciešama. Cep līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
alise2012. gada 29. aprīlis 10:31
nebija baigi garšīgās
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri