Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni „Teriyaki” vistas voks

„Teriyaki” vistas voks

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 vidējas vistas filejas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Neliels ingvers
  • 7 ēd. k. Teriyaki marināde
  • 3 ēd. k. kartupeļu ciete
  • 150 ml ūdens
  • 1 sīpols
  • 1 saldais pipars (paprika)
  • ½ neliels cukini
  • Viena sauja saldētas zaļo pupiņu pākstis
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Pagatavo marinādi vistas gaļai – samaisa kopā smalki kapātu ķiploku un ingveru, 3 ēd. k.Teriyaki marinādes un 2 ēd. k.kartupeļu cietes.
  3. Marinādi pievieno vistas gaļai un labi apmaisa.
  4. Marinē ne mazāk kā 15 minūtes,
    Marinē ne mazāk kā 15 minūtes,

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Sagriež sīpolu, saldo piparu un cukini.
  6. Saldētās pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un notecina.
    Saldētās pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un notecina.

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Atsevišķā traukā samaisa kopā 4 ēd. k. Teriyaki marinādes, 1 ēd. k. kartupeļu cietes un 150 ml ūdens,
    Atsevišķā traukā samaisa kopā 4 ēd. k. Teriyaki marinādes, 1...

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus. Kad tie ir gatavi, tos noņem no pannas.
    Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus. Kad tie ir gat...

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Pannu notīra. Uzkarsē eļļu un tajā apcep sīpolus.
  10. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno cukini, saldo piparu un pupiņu pākstis.
  11. Maisot cep, līdz dārzeņi ir viegli apcepušies, bet tomēr vēl nedaudz kraukšķīgi.
  12. Tad pievieno vistas gabaliņus. Visu labi apmaisa.
  13. Pannas saturam pievieno Teriyaki marinādes, kartupeļu cietes un ūdens maisījumu.
    Pannas saturam pievieno Teriyaki marinādes, kartupeļu cietes...

    FOTO: Ilze Eiduka

  14. Apmaisot karsē ~ 1 minūti, līdz mērce ir sabiezējusi.
    Apmaisot karsē ~ 1 minūti, līdz mērce ir sabiezējusi.

    FOTO: Ilze Eiduka

  15. Pasniedz siltu, ieteicams ar siltiem rīsiem.
    * Vistas gaļas vietā var izmantot arī liellopa fileju vai garneles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas