Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar lasi pildīti kartupeļi

Ar lasi pildīti kartupeļi

FOTO: Spilva

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • 130 g karsti žāvēta laša
  • 30 g rīvēta Parmezāna siera
  • 100 g sagrieztu sīpolu
  • 80 g skābā krējuma
  • 80 ml piena
  • 3.5 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. Spilvas mārrutku
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. /maltu piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Cep veselus kartupeļus ar visu miziņu 220 grādos apmēram 50 minūtes, līdz ir gatavi.
  2. Kad kartupeļi gatavi, izņem un nedaudz atdzesē.
  3. Katru kartupeli gareniski pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj iedobīti.
  4. Traukā sajauc kopā kartupeļus, sīpolus, skābo krējumu, pienu, sviestu, mārrutkus, sāli, maltos piparus un smalki sagrieztu karsti žāvētu lasi.
  5. Visu masu pilda izgrebtajos kartupeļos.
  6. Pāri pārber Parmezāna sieru (var izmantot arī citu sieru).
  7. Cep vēl cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Cep vēl cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

Labu apetīti!

    FOTO: Spilva

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas