Meksikāņu cūka

2012. gada 24. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
80 min
1. Eļļā apcep ripās sagrieztus sīpolus.
2. Eļļā apcep visā garumā šķēlītēs sagrieztu papriku. Eļļa, kurā tie tika apcepti tiks lietota vēlāk, ieteicams noliet atsevišķā traukā.
3. Cūkgaļu sagriež strēmelēs un apcep viegli brūnu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
4. Pīlē apakšējā slānī kārto 2/3 cūkgaļas.
5. Vidējā slānī liek garšaugus, sīpolus, papriku un sagrieztas ķiploku daiviņas. Čilli pēc izvēles.
6. Virspusē atlikušās cūkgaļas strēmelītes.
7. Visu pārlej ar eļļu, kas palika no paprikas cepšanas.
8. Pievieno ūdeni, līdz pusei.
9. Liek cepeškrāsnī un sautē līdz gatavs ( apm. 180 grādos nepieciešama 1 stunda)
10. Ļoti labi garšo ar Kuskus, kuram gatavošanas laikā pievienota ēd. k žāvēto tomātu (burciņā) eļļas.
11. Labu apetīti !
Uz augšu