Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ceptas reņģes Kurzemes zvejnieku gaumē

FOTO: Shutterstock.com

Cepot reņģes cūku taukos, reņģu ādiņa izdodas kraukšķīgāka un gardāka, jo taukiem ir augstāka viršanas temperatūra.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaigas reņģes
  • Cūku tauki vai citas taukvielas cepšanai
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaigas reņģes ar visu galvu un iekšām apvārta miltos un cep karstās taukvielās (cūku taukos vai eļļā). Sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas garšas prasībām uzber tad, kad cep reņģes otru sānu.
  2. Cepot neiztīrītu reņģi, tā ir sulīgāka un garšīgāka, jo neiztek nedz tauki, nedz šķidrums.

    Labu apetīti!
    Cepot neiztīrītu reņģi, tā ir sulīgāka un garšīgāka, jo neiz...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas