Ceptas reņģes kurzemes zvejnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • Svaigas reņģes
  • Tauvielas cepšanai
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaigas reņģes ar visu galvu un iekšām apvārta miltos un cep karstās taukvielās (eļļā vai cūku taukos). Sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas garšas prasībām uzber tad, kad cep reņģes otru sānu.
  2. P.S.1. Cepot neiztīrītu reņģi, tā ir sulīgāka un garšīgāka, jo neiztek nedz tauki, nedz šķidrums.
  3. P.S. Cepot cūku taukos reņģu ādiņa izdodas kraukšķīgāka un gardāka (taukiem ir augstāka viršanas temperatūra).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi