Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Medus vista ar baziliku

Medus vista ar baziliku

FOTO: Zaika

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistas stilbiņi
  • Medus
  • Ķiploki
  • Baziliks
  • Timiāns
  • Majorāns
  • Raudene (oregano)
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Kartupelis
  • Tomāts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Vistas stiplbiņus liek traukā, aplej ar šķidru medu (medus daudzums atkarībā no gaļas daudzuma) , iespiež ar ķiplokspiedi ķiploku, uzkaisa sāli un minētās garšvielas.
  2. Visu rūpīgi maisa, lai visi gaļas gabaliņi vienmērīgi aplīp. Kārto uz pannas (iesaku uz follija, lai mazāk ķēpas un nepiedeg), papildus pannā liek notīrītus kartupeļus, tomātus vai papriku, pēc vēlēšanās.
    Visu rūpīgi maisa, lai visi gaļas gabaliņi vienmērīgi aplīp....

    FOTO: Zaika

  3. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā, kamēr vistiņa kļūst zeltaini brūna un arī kartupeļi ir izcepušies.
    *Garnējot izmanto svaigo baziliku.

    Labu apetīti!
    Cep 180 - 200 grādu temperatūrā, kamēr vistiņa kļūst zeltain...

    FOTO: Zaika

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas