Tortīte

Sastāvdaļas

  • 2 gl manna
  • 2 gl milti
  • 1 /2 gl cukurs
  • 2 gl jogurt (ar zemu tauku saturu)
  • 5 tējk. cepamā pulvera
  • 3 olas
  • +piens ja ja jogurts nav pietiekami šķidrs
  • Ievārījums
  • Iebiezinātais piens
  • Augļi

Pagatavošana

100 min.
  1. Tātad ieberam bļodā mannu un pievienojam jogurtu. Atstājam uz 10min lai uzbriest. Tad pievienojam miltus, cukuru, cep.p. un olas. visu samaisam viendabīgā masā. Izvērtējam mīklas biezumu un ja nepieciešams pievienojam pienu. Mīklu lejam ietaukotā pannā un liekam cepeškrāsnī. Gatava kad zeltaini brūna. Biskvītu atdzesējam un tad pirmajam klājam virsū ļoti skābu ievārījumu. Liekam virsū otru biskvītu un tam klājam jau saldenu ievārījumu. Liekam trešo kārtu, beidzamo. Visu apsmērējam ar iebiezināto pienu. virsu dekorējam ar augļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi