5. Spinātus un puravus taukvielās uzkarsē, pievieno sāli un piparus.
Foto: Kristīne Dēliņa
6. Lasi sagriež kubiņos.
Foto: Kristīne Dēliņa
7. Sagatavoto mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām. Cep 200 grādos apmēram 15 minūtes.
Foto: Kristīne Dēliņa
8. Pēc pamatnes apcepšanas pilda to ar spinātu - puravu maisījumu.
Foto: Kristīne Dēliņa
9. Pārkaisa ar laša gabaliņiem.
Foto: Kristīne Dēliņa
10. Krējumu sakuļ ar olām, sāli un dillēm.
Foto: Kristīne Dēliņa
11. Pārlej lasim.
Foto: Kristīne Dēliņa
12. Turpina cept 200 grādos apmēram 30 minūtes, līdz tas kļūst zeltaini brūns. Pasniedz ar mērci, kura pagatavota no skābā krējuma, svaigiem lociņiem un svaigiem gurķīšiem.