1. Biezpienam pievieno 1 olas dzeltenumu un 1 veselu olu, saputoj, pievieno cukuru, vaniļu, krējumu, mannā.
2. Saputoj un atstāj uz 1 stundu. Saputo olas baltumu ar kādām 2 ēd. k. cukura līdz veidojas stingras putas. Kad stunda pagājusi masai pievieno cepamo pulveri, kas sajaukts ar kartupeļu cieti, tad iemaisa olas baltumu.
3. Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem 1 stundu. Man bija 24cm diametra apaļa forma, mazāka diametra nav ieteicams, jo būs biezāka un cepsies ilgāk.

Foto: Nataša Rogova
4. Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad labi turas kopā. Garnē katrs pēc savām vēlmēm un ieskatiem!

Foto: Nataša Rogova