Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena sacepums-maigums

Biezpiena sacepums-maigums

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura (bet labāk lēnām pievienot biezpienam un tad pagaršot cik saldu vēlas)
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • 1 /2 glāze mannā
  • 1 /2 glāze krējuma
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Biezpienam pievieno 1 olas dzeltenumu un 1 veselu olu, saputoj, pievieno cukuru, vaniļu, krējumu, mannā.
  2. Saputoj un atstāj uz 1 stundu. Saputo olas baltumu ar kādām 2 ēd. k. cukura līdz veidojas stingras putas. Kad stunda pagājusi masai pievieno cepamo pulveri, kas sajaukts ar kartupeļu cieti, tad iemaisa olas baltumu.
  3. Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem 1 stundu. Man bija 24cm diametra apaļa forma, mazāka diametra nav ieteicams, jo būs biezāka un cepsies ilgāk.
    Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem...

    FOTO: Nataša Rogova

  4. Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad labi turas kopā. Garnē katrs pēc savām vēlmēm un ieskatiem!
    Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad...

    FOTO: Nataša Rogova

  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas