Biezpiena sacepums-maigums

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura (bet labāk lēnām pievienot biezpienam un tad pagaršot cik saldu vēlas)
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • 1 /2 glāze mannā
  • 1 /2 glāze krējuma
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kartupeļu cietes

Pagatavošana

80 min.
  1. Biezpienam pievieno 1 olas dzeltenumu un 1 veselu olu, saputoj, pievieno cukuru, vaniļu, krējumu, mannā.
  2. Saputoj un atstāj uz 1 stundu. Saputo olas baltumu ar kādām 2 ēd. k. cukura līdz veidojas stingras putas. Kad stunda pagājusi masai pievieno cepamo pulveri, kas sajaukts ar kartupeļu cieti, tad iemaisa olas baltumu.
  3. Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem 1 stundu. Man bija 24cm diametra apaļa forma, mazāka diametra nav ieteicams, jo būs biezāka un cepsies ilgāk.
    Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem...
  4. Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad labi turas kopā. Garnē katrs pēc savām vēlmēm un ieskatiem!
    Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad...
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi