1glāze cukura (bet labāk lēnām pievienot biezpienam un tad pagaršot cik saldu vēlas)
Vaniļas cukurs pēc garšas
1/2 glāze mannā
1/2 glāze krējuma
1tējk. cepamā pulvera
2tējk. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
80 min.
Biezpienam pievieno 1 olas dzeltenumu un 1 veselu olu, saputoj, pievieno cukuru, vaniļu, krējumu, mannā.
Saputoj un atstāj uz 1 stundu. Saputo olas baltumu ar kādām 2 ēd. k. cukura līdz veidojas stingras putas. Kad stunda pagājusi masai pievieno cepamo pulveri, kas sajaukts ar kartupeļu cieti, tad iemaisa olas baltumu.
Lej cepampannā, kur ieklāts cepampapīrs. Cep ap 180 grādiem 1 stundu. Man bija 24cm diametra apaļa forma, mazāka diametra nav ieteicams, jo būs biezāka un cepsies ilgāk.
FOTO: Nataša Rogova
Tikko izcepts sacepums ir vēl mīksts, bet kad sāk dzist, tad labi turas kopā. Garnē katrs pēc savām vēlmēm un ieskatiem!